tiistai 29. marraskuuta 2022

83 runkoa väriin ja uusia juttuja seinälle , autisakin vaihteeksi paloina

 

Runkoväriksi tuli nyt vaalea harmaa. Tummempi oli suunnitteilla, mutta tällä mennään nyt

85 paikkamaalaitu. Penkki korjattu ja takarengas pinnattu ja kumia päälle.

Jarrukilven puuhat ja laakerointi. Sit ketjut muutama vaijeri niin pääsee koeajolle.


68cc autisan kiertokangen laakeri sökö. Blackfriday puchshop ostoskoriin laitettiin DAKAR kampura. Siksi käi tämä vihdoin paloiksi menikin, nyt vaan odotellaan osia. Tämä moottori menossa 83 suppanaan luultavasti.

Tipin osalaatikko saapui postiin. Noutokeikka ei niin kiva. Oli säännöt muuttunu ja postin edessä saikin parkkisakot. Mutta hyviä osia tuli DX sarvet ja uusia laakereita. Luultavasti 83seen laitettava takaloksu ja DX tai Trial special ketjusuoja. Aika villisti kaiveltu sylinteri, korkeapaine kansi aihio jne jne

83:seen tulee IDEAL keula, sen osat nysvätty ihan M7-kupumutterihjommeleihin asti.
Kunhan emäputken laakerisarja tulee, niin tätähän pääsee kasaamaan. 

Konekehti myös harmaa. Swingiin täytyy seisontajalan korvake laitella ennen kun sen saa maalattua, mutta paiolit jo rapsuteltu.


Rengaspäivä tais olla torstai vai oliko perjantai. Aika hyvin meni 5/6 onnistu 1 sisuskumi rikki, mutta sekin varmaan paikataan, kun oli kerran uusi.

Ja sokerina pohjalla 30 vuotta sitten loppuneen tunska huollon kyltti löyty saman rakennuksen kellaria siivotessa. Laitettiin nyt alustavasti tohon työpöydän taa. Katotaan myöhemmin lopullinen paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Trial special ajokuntoon ja kilpiin

 Paloina tullut speciaali, johon varaosiksi hommattu prätkän koneinen spesiaali yhdisteltiin. Nyt pystyy jo ajaan, ja huomenna kilpiin. Mont...